Vi Forhandler

Vi forhandler en bred vifte af skønne sager, som du umuligt at leve foruden. Vi sender fortsat vores varer direkte til dig med betaling over mobilepay eller bankoverførsel - brug blot vores kontaktformular øverst på siden. Vi forhandler meget mere i butikken, end vi kan nå at vise Jer her. Har du spørgsmål til sortimentet, så ring på +45 21674494, skriv en mail eller kig forbi.

Lækre delikatesser fra Nicolas Vahé

Skøn velvære fra Meraki

Smukt stel fra Broste

Lækre chokolader fra Xocolatl

Lækre specialiteter til barskabet

Stel

i TallerkenGalleriet finder du de smukke og populære stel fra Broste Copenhagen. Vi forhandler Broste-serien Nordic i nuancerne Sea, Sand og Coal. Stellet er håndlavet og varierer i farverne. Mix og bland nuancerne – det giver et fanstastisk resultatet. Husk at vi gerne sender varerne til dig. Klik blot på kontaktformularen øverst på siden.

Annie Sloan chalk paint

Annie Sloan er en af verdens mest anerkendte farveeksperter.

Annie Sloan Chalk paint er det originale produkt, som Annie skabte fordi hun ikke kunne finde de rette farver hun gerne ville arbejde med. Annie brugte sin viden om farver, maling, pigmenter og kunsthistorie til at udvikle Chalk Paint® i 1990.

Chalk Paint™ er en unik kalkbaseret maling i 36 dekorative og historiske farver, lavet specielt til maling af møbler, maling af gulve, maling af tavler, og når man vil give sine vægge et helmat fløjlsagtigt udseende.

Du kan stort set male alle overflader uden at skulle igang med det store forarbejde

Børnehjørne

I vores børnehjørne finder du Farmors strik til de mindste, Rice børneinteriør og melamin og det sødeste filt fra Gamcha. Derudover har vi designet vores eget unikke babysengetøj “Baby by TallerkenGalleriet” til drenge og piger syet af de fineste genbrugsduge- og dynebetræk.

Smykker

Enamel Copenhagen er et unikt, dansk smykkebrand. Designer Marie Rantzau har tænkt farvede emaljer ind i smykker, der både følger nutidens trends og samtidig får deres helt egen karakter og et unikt look. Se et udvalg her og meget mere i butikken. Den perfekte gave til konformanden, fødselaren eller bare til dig selv.

Interiør

Vi følger med i tidens trend og får løbende nye og spændende varer hjem fra forhandlere som House Doctor, Ib Laursen, Stuff, La Cafetiere, Bloomingville, OiSoiOi, Rice, Solwang Design og mange flere. Herunder kan du se et lille udvalg, men kig forbi i TallerkenGalleriet og bliv inspireret.

Delikatesser

Vi forhandler lækre delikatesser fra Nicolas Vahé, Lie Gourmet, Olie og balsamico fra AlmaByG, lækker friskmaler kaffe, vin fra Victoria Vine, specialøl fra Beer enthusiast og chokolade fra Konnerup chokolade og Xocolatl.

Velvære

Vi har valgt at føre de danske velvære brands L:A Bruket og Badeanstalten i TallerkenGalleriet. L:A Bruket er en svensk krops- og hudplejeserie, der er udviklet til at passe på vores hud i det skandinaviske klima. De fleste råvarer i produkterne er hentet fra havet og stranden, emballagen er ikke bare smuk, den er også genanvendelig. Badeanstalten er kendt for deres skønne håndlavede sæber, scrubs, ansigsmasker og meget andet..

Udeliv

Vi har altid et udvalg af årstidens planter, krukker, lanterner og andet spændende tilbehør til din have fra brands som B-green, JH Engros. House Doctor og Ib Laursen.

Vi forhandler meget mere i butikken. Har du spørgsmål til sortimentet, så ring på +45 21674494 eller kig forbi.