Vi har været på smagsoplevelse hos Nicolas Vahe og har taget et par lækkerier med hjem til jer. Se beskrivelser og billeder herunder og skynd dig i TallerkenGalleriet for at købe dem med hjem. Vi pakker også gerne i gavekurv.

JAM: Marmelade med passionsfrugt & kokos fra Nicolas Vahé. Den lækre marmelade er perfekt til morgenbordet. Smør den på et stykke friskbagt brød, eller brug den som en frisk topping på yoghurt naturel, skyr og desserter.

PESTO: Pesto med rucola & mandel fra Nicolas Vahé er lavet med de lækreste ingredienser. Pestoen passer perfekt til et lækket tapasbord, pastaretter og som marinade. Vend den med pasta, og du har en nem og velsmagende pastaret. Den er også den perfekte smagsgiver til en frisk salat med solmodne tomater og grillede grøntsager.

HUMMUS: Denne utraditionelle hummus fra Nicolas Vahé vil med den skønne, røde farve garanteret vække opsigt på middagsbordet. Den røde farve skyldes rødbede, som er med til give den lækre hummus en jordet og sødere smag sammen med pistacienødderne. Brug den smagfulde hummus som dip til rå eller stegte grøntsager, grillet halloumi eller et lunt pitabrød.

DIP: Tomat, feta og basilikum vil ikke på traditionel vis være at smage i en hummus. Men denne cremede hummus fra Nicolas Vahé er en undtagelse. Brug den lækre hummus som dip til rå eller stegte grøntsager og tilfør lidt ekstra delikatesse til en ellers simpel snack. Du kan også bruge den som dip til grillet halloumi eller et varmt pitabrød, hvor den med garanti vil være et hit blandt de fleste.

marmelade passion pesto rucola hummus dip tomat og feta