Nye farver fra Annie Sloan på vej til TallerkenGalleriet

Nye farver fra Annie Sloan på vej til TallerkenGalleriet

Så er der bestilt en stor portion kalkmaling og voks hjem fra vores forhandler i Holland, så lige om lidt er der fyldt godt op på hylderne til den nye sæson. Vi har også valgt at bestille 3 af de nye farver hjem – så du kan godt glæde dig, hvis det klør i DIY-fingrene 🙂

Husk, vi har åbent fra onsdag-fredag 12.30-17.00 og lørdag fra 12.00-17.00!

Vi ses i TallerkenGalleriet i Falsled

ASChalkPaint-SvenskaBlue firle-annie-sloan-chalk-paint-melflair-kreidefarbe-1-e1547465666848

Nyt maleprojekt?

Nyt maleprojekt?

Foråret banker så småt på døren og det er igen tid til at finde maletøjet og de gamle slidte møbler eller andet frem, som skal friskes op eller måske have et helt nyt look.

Vores søde kunde Fie er allerede igang og har sendt os disse fine billeder af en hjemmebygget tallerkenrække, som før har været hvid. Nu har den fået en gang Duck Egg Blue med et strejf af Aubusson. Herefter har hun vokset med hvid voks og detaljerne er fremhævet med den mørke voks. Den er bare blevet så fin 🙂

Vi har i TallerkenGalleriet et bredt udvalg af den skønne kalkmaling fra Annie Sloan – det er kun fantasien, der sætter grænser.

 

IMG_1818            IMG_1817        chalkpaint-product-576

Annie Sloan – butikken er fyldt op med den skønne kalk maling

Annie Sloan – butikken er fyldt op med den skønne kalk maling

Vi har fået en stor levering Annie Sloan kalkmaling hjem fra Holland. Vi har nu igen alle farver på lager og i både store og små størrelser. Derudover har vi fået klar lak til blandt andet gulve og bordplader, klar og mørk voks og hvid voks hjem.

Kom ind og se vores store udvalg og få råd og vejledning til dit næste projekt 🙂

Se forvandlingen fra et kedeligt gråt betongulv til et skønt og lækkert malet gulv. Gulvet er malet med Annie Sloan Paris Grey og er efterbehandlet med lak

IMAG47291IMG_1189IMAG47321

 

Forny dit hjem med Kalkmaling fra Annie Sloan

Forny dit hjem med Kalkmaling fra Annie Sloan

Se lige her!

Vores søde kunde Fie har været så sød at sende billeder af hendes nye soveværelse, hvor både seng og gamle skodder har fået nyt liv med Annie Sloan. Hun har brugt den mørke voks til at lave de fedeste detaljer. Det er bare SÅ flot!

Har du også et maleprojekt i tankerne, så lad dig inspirere 🙂

Kom ind i TallerkenGalleriet og findannie sloan seng malingen til DIT projekt!!

Mal klinker med Annie Sloan Chalk Paint

Mal klinker med Annie Sloan Chalk Paint

Se denne fine makeover, hvor BarnacleButt.blogspot.com har malet sine kedelige orange klinker med kalkmaling fra Annie Sloan. Hun har herefter givet gulvet gulvlak. Kig forbi TallerkenGalleriet i Falsled og køb maling og lak eller skriv en mail, så sender vi gerne dine varer med GLS.

annie sloan klinker1