NYHED i TallerkenGalleriet!! Skøn is fra Skarø

NYHED i TallerkenGalleriet!! Skøn is fra Skarø

Is fra Skarø er lavet med birkesaft og er af den slags, der hverken indeholder onde ting eller smager af noget som helst andet end FULD SOMMER!

Vi starter med 9 varianter, men vil løbende fylde op med flere varianter.

Pssst…..Den smager SKØNT!

Nye farver fra Annie Sloan på vej til TallerkenGalleriet

Nye farver fra Annie Sloan på vej til TallerkenGalleriet

Så er der bestilt en stor portion kalkmaling og voks hjem fra vores forhandler i Holland, så lige om lidt er der fyldt godt op på hylderne til den nye sæson. Vi har også valgt at bestille 3 af de nye farver hjem – så du kan godt glæde dig, hvis det klør i DIY-fingrene 🙂

Husk, vi har åbent fra onsdag-fredag 12.30-17.00 og lørdag fra 12.00-17.00!

Vi ses i TallerkenGalleriet i Falsled

ASChalkPaint-SvenskaBlue firle-annie-sloan-chalk-paint-melflair-kreidefarbe-1-e1547465666848

Ro Collection Denmark – nu i TallerkenGalleriet

Ro Collection Denmark – nu i TallerkenGalleriet

Der sker ting og sager i TallerkenGalleriet, alt imens foråret så småt begynder at spirre udenfor.

Vores nyeste skud på stammen er et udvalg af RO Collection Denmarks smukke interiør. De siger om dem selv:

“Ro Collection is a Danish design company deeply rooted in the love of craftsmanship, quality and tranquility.
Ro Collection is the contrast to the fast and constantly changing world we live in”.

Det er smukt og SÅ lækkert! … Og så gør det jo heller ikke noget, at RO faktisk har til huse i Falsled – kun et stenkast fra TallerkenGalleriet.

Vi håber I vil tage godt imod vores nye interiør-serie 🙂

Ro_vases_02 Ro_bbqtoolsno6 2 No47_Tray_390_lr Ro_tableware 2 Ro_bowlno10_chromiumgreen_01 2

NYE LÆKKERIER OG GAMLE KENDINGE

NYE LÆKKERIER OG GAMLE KENDINGE

Vi har været på smagsoplevelse hos Nicolas Vahe og har taget et par lækkerier med hjem til jer. Se beskrivelser og billeder herunder og skynd dig i TallerkenGalleriet for at købe dem med hjem. Vi pakker også gerne i gavekurv.

JAM: Marmelade med passionsfrugt & kokos fra Nicolas Vahé. Den lækre marmelade er perfekt til morgenbordet. Smør den på et stykke friskbagt brød, eller brug den som en frisk topping på yoghurt naturel, skyr og desserter.

PESTO: Pesto med rucola & mandel fra Nicolas Vahé er lavet med de lækreste ingredienser. Pestoen passer perfekt til et lækket tapasbord, pastaretter og som marinade. Vend den med pasta, og du har en nem og velsmagende pastaret. Den er også den perfekte smagsgiver til en frisk salat med solmodne tomater og grillede grøntsager.

HUMMUS: Denne utraditionelle hummus fra Nicolas Vahé vil med den skønne, røde farve garanteret vække opsigt på middagsbordet. Den røde farve skyldes rødbede, som er med til give den lækre hummus en jordet og sødere smag sammen med pistacienødderne. Brug den smagfulde hummus som dip til rå eller stegte grøntsager, grillet halloumi eller et lunt pitabrød.

DIP: Tomat, feta og basilikum vil ikke på traditionel vis være at smage i en hummus. Men denne cremede hummus fra Nicolas Vahé er en undtagelse. Brug den lækre hummus som dip til rå eller stegte grøntsager og tilfør lidt ekstra delikatesse til en ellers simpel snack. Du kan også bruge den som dip til grillet halloumi eller et varmt pitabrød, hvor den med garanti vil være et hit blandt de fleste.

marmelade passion pesto rucola hummus dip tomat og feta