NYE LÆKKERIER OG GAMLE KENDINGE

NYE LÆKKERIER OG GAMLE KENDINGE

Vi har været på smagsoplevelse hos Nicolas Vahe og har taget et par lækkerier med hjem til jer. Se beskrivelser og billeder herunder og skynd dig i TallerkenGalleriet for at købe dem med hjem. Vi pakker også gerne i gavekurv.

JAM: Marmelade med passionsfrugt & kokos fra Nicolas Vahé. Den lækre marmelade er perfekt til morgenbordet. Smør den på et stykke friskbagt brød, eller brug den som en frisk topping på yoghurt naturel, skyr og desserter.

PESTO: Pesto med rucola & mandel fra Nicolas Vahé er lavet med de lækreste ingredienser. Pestoen passer perfekt til et lækket tapasbord, pastaretter og som marinade. Vend den med pasta, og du har en nem og velsmagende pastaret. Den er også den perfekte smagsgiver til en frisk salat med solmodne tomater og grillede grøntsager.

HUMMUS: Denne utraditionelle hummus fra Nicolas Vahé vil med den skønne, røde farve garanteret vække opsigt på middagsbordet. Den røde farve skyldes rødbede, som er med til give den lækre hummus en jordet og sødere smag sammen med pistacienødderne. Brug den smagfulde hummus som dip til rå eller stegte grøntsager, grillet halloumi eller et lunt pitabrød.

DIP: Tomat, feta og basilikum vil ikke på traditionel vis være at smage i en hummus. Men denne cremede hummus fra Nicolas Vahé er en undtagelse. Brug den lækre hummus som dip til rå eller stegte grøntsager og tilfør lidt ekstra delikatesse til en ellers simpel snack. Du kan også bruge den som dip til grillet halloumi eller et varmt pitabrød, hvor den med garanti vil være et hit blandt de fleste.

marmelade passion pesto rucola hummus dip tomat og feta

Nye varer fra Ib Laursen og Lie Gourmet – kom forbi TallerkenGalleriet

Nye varer fra Ib Laursen og Lie Gourmet – kom forbi TallerkenGalleriet

Så er udstillingsvinduet fyldt med nyt og spændende interiør fra Ib Laursen – her er den fineste kæde med clips til at hænge billeder eller små planter og lys i, lækre unika murstensforme, tallerkenholder til sommerhuset og meget mere. Lad dig inspirere af billederne eller kom forbi og se udvalget.

Delikatesserne fra Lie Gourmet er også kommet på hylderne – MUMS de smager fantastisk!!!

Vi har åbent fra onsdag-lørdag.

IMG_0131_2

IMG_0132_2

IMG_0134_2

IMG_0135IMG_0136_2

 

 

Nyt Delikatessemærke i TallerkenGalleriet – Lie Gourmet

Nyt Delikatessemærke i TallerkenGalleriet – Lie Gourmet

Vi er super glade og spændte over at kunne præsentere vores nye delikatessemærke i butikken. Vi er indgået i samarbejde med Lie Gourmet, som er et dansk mærke af primært franske specialiteter, hvor smag, gode råvarer og høj kvalitet er nøgleordene. Resultatet er et univers af smagsforstærkere, som på en enkelt måde forvandler dine måltider til en spændende oplevelse.

Konceptet skal tilføre glæde til dine daglige madretter såvel som til din gourmetmiddag. Specialiteterne er fremstillet efter orginale opskrifter hos en række dygtige og kompetente producenter. De smukke emballager med det nordiske udtryk, skal give dig lyst til at stille produkterne frem i dit køkkenet, eller direkte på bordet. Bon appétit!

Den første bestilling er på vej, så I kan godt glæde jer 🙂

snack mayonnaise logo

Annie Sloan – butikken er fyldt op med den skønne kalk maling

Annie Sloan – butikken er fyldt op med den skønne kalk maling

Vi har fået en stor levering Annie Sloan kalkmaling hjem fra Holland. Vi har nu igen alle farver på lager og i både store og små størrelser. Derudover har vi fået klar lak til blandt andet gulve og bordplader, klar og mørk voks og hvid voks hjem.

Kom ind og se vores store udvalg og få råd og vejledning til dit næste projekt 🙂

Se forvandlingen fra et kedeligt gråt betongulv til et skønt og lækkert malet gulv. Gulvet er malet med Annie Sloan Paris Grey og er efterbehandlet med lak

IMAG47291IMG_1189IMAG47321