Annie Sloan – butikken er fyldt op med den skønne kalk maling

Annie Sloan – butikken er fyldt op med den skønne kalk maling

Vi har fået en stor levering Annie Sloan kalkmaling hjem fra Holland. Vi har nu igen alle farver på lager og i både store og små størrelser. Derudover har vi fået klar lak til blandt andet gulve og bordplader, klar og mørk voks og hvid voks hjem.

Kom ind og se vores store udvalg og få råd og vejledning til dit næste projekt 🙂

Se forvandlingen fra et kedeligt gråt betongulv til et skønt og lækkert malet gulv. Gulvet er malet med Annie Sloan Paris Grey og er efterbehandlet med lak

IMAG47291IMG_1189IMAG47321

 

Broste Copenhagen – så er butikken fyldt op!

Broste Copenhagen – så er butikken fyldt op!

Så er en ny sending med det skønne håndlavede stentøj i serien Nordic ankommet i TallerkenGalleret. Vi har et bredt udvalg af både Sea, Sand og Coal.

Kom ind og få fyldt op i samlingen eller prøv noget nyt – vi har blandt andet fået de skønneste mælke/vandkander hjem og de sødeste små tekander 🙂

Vi ses i TallerkenGalleriet!

IMG_1109IMG_1111IMG_1110

Sankt Hans i TallerkenGalleriet 23. juni kl. 17.00

Sankt Hans i TallerkenGalleriet 23. juni kl. 17.00

Traditionen tro holder vi igen i år Sankt Hans for både børn og voksne i TallerkenGalleriet.

Vi tænder op i grill og bål-fade fredag den 23. juni klokken 17-19.

Der kan købes pølser og brød til grillen, skumfiduser og kiks til bål-fadene og selvfølgelig drikkelse til børn og voksne.

Der vil igen i år være mulighed for at kreere en lille heks til bålet.

Vi glæder os til at se jer!

Kh pigerne i TallerkenGalleriet

Hansen is og den lækre Is-kaffe med vaniljeis kan nu købes i TallerkenGalleriet

Hansen is og den lækre Is-kaffe med vaniljeis kan nu købes i TallerkenGalleriet

Så er det blevet sommer og dermed IS-tid 🙂

Vi har fået fryseren sat op i butikken og har fyldt den med både kendinge og nye is fra Hansen Is.

I 2017 er hele sortimentet økologisk – også de Originale. Isen fremstilles efter Hansens metoder af frisk økologisk mælk, som vi hver dag afhenter på lokale gårde. Ispindene hånddyppes i chokolade og pakkes ind i alufolie fuldstændig som Hans Hansen gjorde det i 30erne på Hillerød Mejeri.

Vores yderst populære Is-kaffe er også at finde i TallerkenGalleriet  – kig ind, så laver vi den skønneste iskolde iskaffe til dig, som du kan nyde i vores lille cafe no. 517

hansen is forsideiskaffe

 

Treasures fra ENAMEL Copenhagen

Treasures fra ENAMEL Copenhagen

Treasures er en unik smykkeserie fra Marie Rantzau, som er designeren bag ENAMEL Copenhagen. Serien består af en locket, hvor dine personligt udvalgte skatte kan opbevares. OBS: skal forudbestilles i butikken.

Treasures er en dåbs- eller barselsgave, hvor fødselssten, stjernetegn og kærlighedssymboler kan indgå. Fx en usleben diamant til en nyfødt baby – usleben og unik.

Treasures er konfirmations- eller morgengaven, hvor kærlighed og lykkesymboler er oplagte – verden står åben, og nye eventyr venter.

Treasures er gaven til dig selv eller din elskede, hvor 2 forbogstaver mødes i kærlighed, og en ny historie begynder, eller hvor et minde om en af dine nærmeste kan opbevares i evighed.

Treasures er livets store begivenheder samlet i ét smykke, udvalgt af dig og gemt for evigt.

Treasures kan sammensættes som du ønsker – kom ind i TallerkenGalleriet og se hvilke muligheder der er – OBS skal forudbestilles, da vi ikke ligger inde med kollektionen, men de kan hurtigt komme hjem, når du har brug for det 🙂

Eksempler på treasures til din locket.

treasuresstjernetegnSstenPhjertehesteskoelefant